tavoitteena urbaani edelläkävijyys

Kilpaillulla tapahtuma-alalla menestyminen vaatii rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja puhutella kohderyhmää mielenkiintoisesti. Vuosien saatossa kesätapahtuma Raumanmeren Juhannuksen suosio oli päässyt hiipumaan. Miten tapahtuma saataisiin nostettua jälleen trenditietoisen kohderyhmän suosioon?

RMJ:n tavoite ja päämäärä oli järjestää Raumalla jälleen Suomen kuumimmat juhannusbileet – fokuksena juhannusfestareiden urbaani edelläkävijyys. Tähän haasteeseen Vastavirta pääsi osaltaan vastaamaan suunnittelemalla tapahtumalle uuden visuaalisen ilmeen ja verkkosivut.

Tumma värimaailma kontrastina Valon juhlaan

Juhannus on tunnetusti keskikesän valon juhla. Vastavirtamaiseen tapaan lähdimme hakemaan RMJ:n ilmeeseen erottuvuutta sekä kiinnostavaa kontrastia valon ja kesäisen värikkyyden vastakohdalla – tummalla, dramaattisella värimaailmalla. Pääväreiksi valikoituivat vaikuttava tummanvihreä ja vahva sähköinen turkoosi. Värimaailmaan tuotiin lisäksi ripaus pinkkiä raikastamaan kokonaisuutta. Tummat värit ja sähköisyys istuvat mainiosti elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvän RMJ:n LED-valomaailmaan.

SAAVUTIMME JUHANNUSTAPAHTUMIEN KÄRJEN

Rohkean visuaalisuuden myötä RMJ:stä kaivettiin esille trendikäs edelläkävijä. Tapahtuma nousi visuaalisuudellaan muiden juhannusfestareiden rinnalla ykköseksi. Ilme on saanut useilta tahoilta kiitosta sen toimivuudesta: Onnistuimme saavuttamaan uudenlaisen ja yllättävän lopputuloksen – toimivan visuaalisen pohjan, joka toimii mainiosti yhteen muun muassa laidasta laitaan vaihtelevien artisti- ja bändikuvien kanssa. Vastavirta vastasi asiakkaan haasteeseen onnistuneesti ja rohkea visuaalinen ilme auttoi yleisöä löytämään tapahtuman jälleen!

Mitä töitä yhteistyö on pitänyt sisällään?

  • Ideointia ja konseptointia
  • Uuden ilmeen design, visuaalisuus ja toteutus
  • Markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta
  • Mainonnan suunnittelua ja toteutusta: printti, digi, some
  • Digisuunnittelua ja verkkosivujen toteuttaminen
  • Videotöitä ja muuta visuaalista viestintää
  • Rautaista projektin johtoa

We make your brand interesting.