Smash AFTER MOVIE


Smash esille intohimo edellä

Slushin virallinen oheistapahtuma Smash on maailman ensimmäinen kohtaamispaikka, jossa urheilu, teknologia ja intohimo löytävät toisensa.


Innostus urheilua ja startup-maailmaa kohtaan oli vienyt Smashin tiimin rakentamaan kansainvälistä huipputapahtumaa, jonka tavoitteena oli luoda uudenlaista yhteistyötä ja tekemistä urheilualan kehittämiseksi.


”Olimme puhuneet asiasta paljon ja ajatusten tasolla koko tiimi ajatteli ja tunsi samoin. Ajatusten tarkka kiteyttäminen ja sanoittaminen oli kuitenkin vaikeaa.” Smashin producer Hanna Iiskola-Kesonen kuvaa alkuvaiheen haastetta.

Tehtävämme oli auttaa konseptin muotoilussa niin, että tekijöiden into tarttuisi ympäristöön ja tapahtuman merkitys aukenisi laajemmin. Workshoppasimme esille Smashin ytimen, muotoilimme ydinviestit ja visuaalisen ilmeen. Lopputuloksena työstimme responsiiviset websivut sisältöineen sekä materiaaleja markkinointiin ja viestintään. Lisäksi kävimme tapahtumassa kuvaamassa ja toteutimme vaikuttavan after movien.

”Vastavirta auttoi meitä miettimään Smashin ytimen tarkasti – sen mitä haluamme olla ja mitä emme halua. Heidän johdollaan löysimme oikeat sanat ja oleellisimman sisällön, josta sitten jalostetiin visuaalinen ilme, pääviestit ja mm. upeat www-sivut. Tämä sisältö muotoutuu moneen tarkoitukseen matkan aikana.


Olen todella tyytyväinen jo nyt käytössämme olevaan työkalupakkiin, kun valmistelemme maailman ensimmäistä urheilun ja teknologian startup-yritysten yhteistä smash-tapahtumaa Slushin vierelle.” – Hanna Iiskola-Kesonen, producer


smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-5540
smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-6015

smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-5495
smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-6247
smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-6042
smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-5722
smash_hannatyrvainen_vastavirta_lowres-5456

SMASH MEDIASSA


We make your brand interesting.